Hallo!

Wij zijn Jessica Olischlager en Bianca Velthuis. Op deze site is vanalles terug te vinden over onze grote droom; ons eigen kinderdagverblijf! Een kinderdagverblijf waar huiselijkheid, geborgenheid en alle ruimte voor ontwikkeling van ieder kind als uniek persoon, centraal zullen staan. Op 1 April 2011 hebben wij de deuren geopend van dit kinderdagverblijf aan de Valkenburgerweg 81c te Wijlre.

Even heel kort samengevat doet Bianca binnen joepie met name de planning, de facilitaire zaken en financiële administratie. Jessica houdt zich, naast de plaatsingscontracten, vooral bezig met de pedagogische inhoud, het mentorschap en het beleid. Vanuit onze jarenlange samenwerking inmiddels, staan we zo samen sterk ?.

Team

Ons Team bestaat uit 6 gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Dat zijn Jessica en Bianca, die zelf ook mee werken in de groep. Daarnaast Leonie Grooten- Lemeer, Genevieve van Kan- Schreuder, Maud Souren en Sanne Bessems, die parttime bij ons in dienst zijn.

Website

Op deze site kunt u veel informatie terug vinden die van belang is voor de opvang van uw kind.

Mocht u andere informatie willen hebben of is er iets niet duidelijk, dan kunt u ons altijd telefonisch of via de e-mail hierover benaderen.

Veel plezier op onze site en wie weet tot ziens in onze ‘joepie!!’,waar wij ervoor gaan zorgen dat alle kids het reuze naar hun zin zullen hebben!